Ga terug

Attitude 54 wordt Studio Max Dance

Beste ouders/verzorgers, dansers, familie, vrienden en andere geïnteresseerden,

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Na 9 jaar eigenaresse te zijn van Attitude 54 Dancestudio, heb ik besloten te stoppen. Ik heb de afgelopen jaren geprobeerd om ondanks mijn gezondheidsproblemen met passie en energie de dansschool te blijven draaien. Er ging wel al regelmatig door mijn hoofd ‘misschien is het beter om te stoppen met de dansschool’ maar ik bleef hopen dat dit niet nodig was en kon met hulp toch steeds weer een seizoen draaien. Ik  ben iedereen die mij hierin geholpen heeft ontzettend dankbaar; Dyon, Jeltje, Linde, Lisa 2.0, Liselot, Tristan en ook alle docenten van dit jaar en voorgaande jaren. (klik op 'lees meer' om de rest van deze brief te lezen)

Toch merk ik keer op keer dat de verantwoordelijkheden en hoeveelheid werk dat komt kijken bij een eigen dansschool, mijn herstel enorm in de weg zit. Aan de buitenkant is het vaak niet zichtbaar, maar ik ben nog lang niet waar ik zou willen zijn en volg nog steeds verschillende behandelingen. Naast mijn eigen gezondheid, maak ik deze keuze ook voor de leerlingen. Ik gun de leerlingen dat er weer iemand vol enthousiasme en energie de dansschool leidt. Iemand die er volledig voor gaat zoals ik ook jaren geleden begonnen ben. Voor mij is dat niet meer haalbaar. Dit heeft mij doen besluiten dat er geen andere optie is dan stoppen als eigenaresse van Attitude 54 Dancestudio.

Maar er is ook goed nieuws: Ik ben heel blij om jullie te kunnen vertellen dat de danslessen gewoon door zullen gaan en de huidige docenten ook blijven lesgeven, omdat ik iemand gevonden heb die het stokje van mij overneemt: Maxime Jongerius. Maxime is een topper. Maxime heeft al een hele mooie dansschool in Oudewater (Studio Max Dance) en ze heeft heel veel zin en energie om dit uit te breiden met Woerden & Linschoten. Het zal vast even wennen en nieuw zijn, maar ik hoop dat jullie haar de kans willen geven om te laten zien dat ‘nieuw’ en ‘anders’ eigenlijk net zo leuk of zelfs leuker is :-) 

Binnenkort gaan wij dus verder onder de naam ‘Studio Max Dance’ onder leiding van Maxime Jongerius. De precieze datum hiervan volgt later, maar Maxime zal per direct wat werkzaamheden gaan overnemen.  Verder verandert er voor de leden nog niet zo veel, want alle docenten blijven lesgeven (en ik ook), de inschrijfvoorwaarden blijven hetzelfde en Maxime is voornemens de rest van het seizoen ongeveer te draaien zoals al in de planning stond. Ik blijf voorlopig ook nog betrokken en help Maxime op de achtergrond.  Onder deze tekst vinden jullie een link naar een brief van Maxime. @Max; you gonna rock this, ik heb alle vertrouwen in jou.

Als laatste wil ik jullie graag allemaal bedanken voor jullie vertrouwen en enthousiasme alle jaren. Zonder zulke leuke leerlingen en docenten, de hulp en support vanuit ouders, andere vrijwilligers & sponsoren, had ik het niet gekund. Dankjulliewel allemaal, ik ga jullie missen en wens jullie alvast heel veel dansplezier bij Studio Max Dance. 

Met vriendelijke groeten,
Lisa van den End
Attitude 54 Dancestudio

Klik hier voor de brief van Maxime