Sponsors

Onze eindshows op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 werden mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren; 
Graag willen wij al onze sponsoren bedanken!

      www.accensys.nl


       www.detroubadour.nl
Exclusieve collectie van meubels en woonaccessoires, dé woonwinkel van Amstelveen. De troubadour is een CBW erkende woonwinkel waarbij een optimale sevice hoog in het vaandel staat.
 

www.bijmariska.nl   www.cocolocodesign.nl
Wij verzorgen al uw grafische vorm- en drukwerk voor zakelijke en particuliere klanten. Naast de vele offline mogelijkheden die Cocoloco Design u te bieden heeft, zijn wij ook online inzetbaar. 

 

 www.praktijkmindup.nl


     www.readi.nl


      www.facebook.com/jel.nl
Voor unieke baby cadeaus, stickers, bedrukken van textiel en nog veel meer!

 

www.opruimcoachgroenehart.nl
Opruimcoach Groene Hart biedt coaching en begeleiding bij het creëren van orde en overzicht in huis en op de werkplek. Resultaat: een opgeruimd huis, een lege mailbox en een heldere, bijgewerkte administratie. Ook geeft Opruimcoach Groene Hart inspirerende workshops om grip te krijgen op je werk en huishouden. Kijk op onze website of mail naar vivian@opruimcoachgroenehart.nl.      www.vanderpeet.nl
H.W. van der Peet & Zn. verkoopt en produceert carrosserieën en trailers voor hoofdzakelijk losgestorte producten. Door het brede assortiment en maatwerk producten, kunnen zij voor bijna ieder te vervoeren losgestort product een passende oplossing leveren.

www.hospitalitymanagement.nu

www.jacokazius.nl


     www.munnekelourens.nl
Heeft u letsel opgelopen door toedoen van een ander? Onze specialisten helpen u om uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Bel voor vrijblijvend advies naar 0172 44 70 70 of mail ons op: info@munnekelourens.nl 

 

             www.westdam.nl

 

       www.ignisconsult.com

Ignis consult is een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Dankzij jarenlange ervaring in het ondersteunen van organisaties, bedrijven en overheden bij brandveiligheidsvraagstukken zijn wij in staat professioneel en degelijk advies te geven.  

     www.dehall.nl

 https://labella-moda.nl/nl